Op al onze producten zijn de Metaal Uni condities van toepassing welke u kunt terugvinden op onze website onder het kopje : ‘onze leveringsvoorwaarden’.
Indien u een product wilt retourneren verzoeken wij u om telefonisch : 010-466 62 55 of per mail : info@smeertechniek.nl contact met ons op te nemen.

Voorraad producten nemen wij in de meeste gevallen retour mits deze onbeschadigd en ongebruikt zijn.
Indien er sprake is van een mankement gelieve contact met ons op te nemen zodat er gezamenlijk gezocht kan worden naar de snelste en beste oplossing.

Producten die speciaal voor u besteld of gefabriceerd zijn kunnen slechts in enkele gevallen retour genomen worden. Houdt hierbij rekening dat er kosten aan verbonden (kunnen) zitten.
Verzendkosten die te maken hebben met het retour sturen van het product zijn in de meeste gevallen voor rekening van de afnemer. 

Indien u een webshop order aan de hand van de gewijzigde levertijd (welke u per mail van ons heeft ontvangen) wilt annulering verzoeken wij u dit binnen 24 uur aan ons te melden.  

Mocht er een artikel manco zijn bij uw bestelling gaarne contact met ons op te nemen.
Indien het product beschadigd is geraakt tijdens het transport of niet bij u binnen is gekomen op de verwachte / vermelde levertijd gelieve dan contact met ons op te nemen.
Wij zullen namens u contact met de DHL opnemen om dit probleem op te lossen. 

Op zoek naar een goede oplossing voor uw smeerprobleem?

Behoefte aan advies voor uw smeeruitdaging? Of bent u niet helemaal zeker welk product het beste bij u past?

Ons team is iedere werkdag telefonisch bereikbaar via:
010 - 466 62 55
U kunt ons natuurlijk ook altijd een mailtje sturen: info@smeertechniek.nl